Aktivitet për skrining të syve, 13 mars

Më 13 Mars, 2019 ekipi i Projektit të USAID dhe LCIF për fëmijët me pengesa në të pamurit organizoi aktivitet për ekzaminim të syve në kopshtin e fëmijëve “Buxhetet e vockëla të ëmbëla” në komunën Qendër në Shkup. Të gjithë fëmijët e moshës prej 3 deri në 6 vjet të këtij kopshti u ekzaminuan. Nga … Read more