Fillimi

Projekti i USAID dhe LCIF për fëmijët me pengesa në të pamurit Alsat 3.10.2018 Qëndrueshmëria e projektit CwVI sigurohet nga promovimi i koalicionit të 18 institucioneve dhe partnerëve publik dhe privatë, 25 shkurt 30,214 skrinigje të syve për fëmijë deri në dhjetor 2018!

Qëndrueshmëria e projektit CwVI sigurohet nga promovimi i koalicionit të 18 institucioneve dhe partnerëve publik dhe privatë, 25 shkurt

Sot, projekti i USAID-it dhe LCIF për fëmijë me pengesa në të pamurit zhvilloi debat publik dhe event promovues në Klubin e deputetëve. Qëllimi i eventit ishte promovimi i rezultateve të projektit deri më sot, si dhe promovimi i koalicionit të gjerë …

Më tepër

30,214 skrinigje të syve për fëmijë deri në dhjetor 2018!

Projekti për fëmijët me pengesa në të pamurit mbyll vitin 2018 me 30,214 skriningje të syve për fëmijët. Një sukses i madh, duke tejkaluar objektivin prej 23,000 deri në fund të vitit 2018.

Shihemi në vitin 2019!

 

Më tepër

Aktivitet për skrining të syve në çerdhen 'Mbretëria e fëmijëve, 18 prill

Proekti i USAID dhe LCIF për fëmijët me pengesa në shikim organizoi skrining të syve për fëmijët e moshës 2,5 deri 6 vjeç në Çerdhen Mbretëria e fëmijëve. Nga skriningu, disa fëmijë u udhëzuan në kontrolla detajoze të mëtutjeshme.

Lexo

Skrining i syve në çerdhen ‘Alfabeti i shthurur-fëmijët’, 17 prill

Proekti i USAID dhe LCIF për fëmijët me pengesa në shikim organizoi skrining të syve për fëmijët e moshës 2,5 deri 6 vjeç në Çerdhen Alfabeti i shthurur-fëmijët . Nga skriningu, disa fëmijë u udhëzuan në kontrolla detajoze të mëtutjeshme.

Lexo

Aktivitet për skrining të syve në çerdhen, 11 prill

Proekti i USAID dhe LCIF për fëmijët me pengesa në shikim organizoi skrining të syve për fëmijët e moshës 2,5 deri 6 vjeç në Çerdhen Pikolini . Nga skriningu, disa fëmijë u udhëzuan në kontrolla detajoze të mëtutjeshme.

Lexo

Skrining i syve në çerdhen ‘International Preschool of Skopje’- IPS, 10 prill

Proekti i USAID dhe LCIF për fëmijët me pengesa në shikim organizoi skrining të syve për fëmijët e moshës 2,5 deri 6 vjeç në
International Preschool of Skopje – IPS. Nga skriningu, disa fëmijë u udhëzuan në kontrolla detajoze të mëtutjeshme.

Lexo

Skrining i syve në çerdhen ‘Shoqëria e lumtur’, 9 prill

Proekti i USAID dhe LCIF për fëmijët me pengesa në shikim organizoi skrining të syve për fëmijët e moshës 2,5 deri 6 vjeç në Çerdhen Shoqëria e lumtur . Nga skriningu, disa fëmijë u udhëzuan në kontrolla detajoze të mëtutjeshme.

Lexo