30,214 скринирани деца!

Проектот за децата со пречки во видот ја заврши 2018 година со 30,214 очни скрининзи кај децата. Тоа е голем успех и ја надминува целта од 23,000 до крајот на 2018 година. Се гледаме во 2019 година!