Очен скрининг на Водно, 11 мај

Проектот на УСАИД и ЛЦИФ за децата со пречки во видот во рамките на одбележувањето на заеднички настан со Лајонс клубовите, Планинарски клуб Бистра и  Петар Ренџов и Тумбао Салса Бендот даде свој придонес со скрининг и мерење на очен притисок.